Boortorenwandeltocht 2019

63e Boortorenwandeltocht 2019

Ter afsluiting van de feestweek in Schoonebeek vindt op de 31 augustus 2019 de 63e Boortorenwandeltocht plaats. Deze tocht staat in het teken van het samenkomen van wandelaars met als kenmerk gezelligheid en sportiviteit.

LET OP !! Dit jaar starten we vanaf ‘t Aole Gemientehoes, Kerkeind 1 te Schoonebeek.

De foto’s zijn na de wandeltocht te zien op facebook: Boortorenwandeltocht Schoonebeek. Wanneer u bezwaar hebt tegen plaatsing van 1 of meerdere  foto’s laat ons dit dan zo spoedig mogelijk weten: info@boortorenwandeltocht.nl

Algemene informatie - Boortorenwandeltocht 2019

Om te zorgen dat u weet waar u aan toe bent, hebben wij de afgelopen jaren, de vragen van de wandelaars, verzameld en voor u in een overzicht geplaatst. De informatie-blokken hieronder zijn het populairst.

Routes - Boortorenwandeltocht 2019

Het gaan weer prachtige tochten worden. Dit jaar komen we met de 25 en 40 km. route grotendeels door de prachtige natuur van Duitsland. De 10, 15 en 20 km omcirkelen Schoonebeek en zoals bekend loopt de 5 km kris kras door ons mooie dorp. We proberen elk jaar weer unieke plekjes in onze routes op te nemen en de mooie omgeving van ons dorp en haar omgeving te laten zien en beleven.
Een gevarieerd wandelprogramma waarbij elke route z’n eigen charme heeft.
We kunnen niet alle routes van te voren op onze website plaatsen omdat ze soms over privé-terrein lopen. Op 31 augustus hebben we voor die gedeeltes toestemming maar natuurlijk niet op andere dagen. Soms zijn er alternatieven die we wel zullen plaatsen.

5
km
#dd3333

10
km
#1e73be

15
km
#81d742

20
km
#dd9933

25
km

40
km
#8224e3

Elk jaar organiseren wij meerdere routes binnen een evenement. Klik hieronder op de route afstand die u wilt bekijken. Hierboven verschijnt dan de route op de kaart, onder de kaart worden de verschillende bijzondere plekken op de route aangegeven.