Boortorenwandeltocht 2018

62e Boortorenwandeltocht 2018

Ter afsluiting van de feestweek in Schoonebeek vindt op de 25 augustus de 62e Boortorenwandeltocht plaats. Deze tocht staat in het teken van het samenkomen van wandelaars met als kenmerk gezelligheid en sportiviteit.

De foto’s zijn te zien op facebook: Boortorenwandeltocht Schoonebeek

Algemene informatie - Boortorenwandeltocht 2018

Om te zorgen dat u weet waar u aan toe bent, hebben wij de afgelopen jaren, de vragen van de wandelaars, verzameld en voor u in een overzicht geplaatst. De informatie-blokken hieronder zijn het populairst.

Routes - Boortorenwandeltocht 2018

Het gaan weer prachtige tochten worden. Dit jaar komen we n.l. met enkele van onze routes door de prachtige natuur ten noordwesten van Schoonebeek. We proberen elk jaar weer unieke plekjes in onze routes op te nemen en de mooie omgeving van ons dorp te laten zien en beleven.
Een gevarieerd wandelprogramma waarbij elke route z’n eigen charme heeft.
Dit jaar lopen meerdere routes gedeeltelijk over privé-terrein waardoor het niet mogelijk is deze routes van te voren op de website te plaatsen. voor enkele routes is er een alternatief die we wel zullen plaatsen.

5
km
#dd0b0b

10
km
#0769bf

15
km
#73d62c

20
km
#dd8d16

25
km
#eeee22

40
km
#8224e3

Elk jaar organiseren wij meerdere routes binnen een evenement. Klik hieronder op de route afstand die u wilt bekijken. Hierboven verschijnt dan de route op de kaart, onder de kaart worden de verschillende bijzondere plekken op de route aangegeven.